sfaturi care intaresc
Exista mai multi pasi pe care oamenii ii pot urma pentru a depasi astfel de bariere care apar adesea in relatii. Luati in considerare unele dintre sugestiile prezentate in continuare.

Pregatiti o intalnire intima
Planificati dinainte timpul pe care vreti sa-l petreceti doar cu partenerul - cina la restaurantul preferat, urmata de o noapte romantica la hotel au chiar o seara placuta, singuri acasa. Anticiparea si pregatirea pot adesea renaste sentimente de emotie asemanatoare celor de la inceputul relatiei.

Pregatiti atmosfera
Inainte de a merge la culcare, asezati din loc in loc cateva lumanari in dormitor, puneti o muzica romantica, iar daca va plac betisoarele parfumate, aprindeti cateva. Nu va dati in laturi de la nimic.

Luati-va medicamentele la timp
Multi dinre noi simtim dureri si disconforturi care ne pot restrictiona miscarea si ne pot scoate din "starea de gratie". Aflati in cat timp isi face efectul medicamentul respectiv; fie ca e un antiinflamator, un stimulent al functiei sexuale sau chiar Tylenol, aveti grija sa-l luati conform indicatiilor.

Incercati "una mica"
Nu toate actele sexuale trebuie sa fie evenimente majore, precedate de cina la lumina lumanarilor si trandafiri. Adesea, o partida scurta - excitanta si rapida - poate fi o variatie picanta. Fie ca e vorba de o intalnire spontana in baie, in timp ce copii se uita la televizor, fie de o scurta intalnire la pranz, acestea au adesea o latura comica si ascunsa care poate fi antrenanta.

Traiti-va fanteziile
Incercati sa-i vorbiti partenerului espre cateva dintre gandurile intime care va excita. Aproape fiecare dintre noi a avut fantezii sexuale, iar explorarea lor impreuna cu partenerul va poate duce la un nou nivel de intimitate.

Informatiile au fost preluate din cartea "Secretele longevitatii: gimnastica mintii, diete, combaterea stresului, sport", de Gary Small, Gigi Vorgan, Iasi, editura Polirom, 2007.


sursa: eva.ro
Aboneaza-te acum
la newsletter-ul nostru
Iti doresti o relatie frumoasa si vrei o viata sexuala mai buna? Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si vei primi zilnic sfaturi pentru o viata mai buna!